Aktuelt


Artikkel
I juleutgaven av Klassekampen var det et 8 siders dokument om Bestemødre for fred. Les hele artikkelen her
Bestemødrene deltar
Bestemødrene var både deltagere og medarrangører av Russlandsseminaret sammen med IKFF og fredsalget.
Bestemødrene deltar
Bestemødrene stilte sterkt på årets globaliseringskonferanse! Se programmet her
Et annerledes år
På grunn av Covid-19 situasjonen har både utdelingen foran Stortinget og de ukentlige møtene våres vært svært redusert.
Aldri mer Hiroshima
Sammen med mange kjente organisasjoner var Bestemødrene med på å arrangere "Aldri mer Hiroshima" på nye Deichman hovedbibliotek 6. august.
Bestemødreprisen
Bestemødrenes tradisjonelle julelunsj fant sted 11. desember i Det Norske teater. I år ble æresprisen gitt til oberstløytnant Tormod Heier. (foto: Klassekampen)
Nobels fredspris
Bestemødre for fred gratulerer fredspris-vinnerne 2018!
Årets vinnere av Nobels fredspris er Nadia Murad og Dennis Mukwege For deres kamp mot menneskehandel og voldtekt som våpen. Bestemødrene deltok ved den tradisjonelle folkefesten og fakkeltoget den 10 desember.
Ellen M. Poulsson
Hvordan er det å være en Bestemor mellom 70 og 80 år, noen av oss er til og med eldre, og stå der med en plakat på magen og smile, være utstrekkende , håpefull og full av engasjement og tro på at denne verden kanskje en dag kommer til fornuft ….
Aktiviteter
Arendalsuka 2018
Også i år ble Arendalsuka en suksess med utdeling av flotte løpesedler fra 2017 og 2018, og en som IKFF og BfF hadde sammen, som handlet om «Trident Juncture» og «Fredsdepartement».
Tips
Fredslitteratur kan forekomme i alle litterære sjangre. Her finner du en liste med bøker, dokumentarer, poesi og annen litteratur.
Artikkel
Norges Fredsråd har hele 16 medlemsorganisasjoner som sammen utgjør ryggraden i norsk fredsbevegelse. En av de er Bestemødre For Fred. Se bilder og lese hele artikkelen skrevet om oss her
Aktiviteter
Markeringer
Bestemødre for fred deltar årlig på markeringer som kvinnedagen 8.mars og 1. mai.